ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.

Ανακαλύψτε τις Ολοκληρωμένες Επενδυτικές Υπηρεσίες της ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.: Ο αξιόπιστος επενδυτικός σας συνεργάτης !!

Σας ευχαριστούμε που θεωρείτε την ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ Α.Ε.Ε.Δ. ως επενδυτικό σας συνεργάτη. Είμαστε μια εταιρεία επενδυτικής διαμεσολάβησης που υπερηφανεύεται ότι εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στελεχώνεται από πιστοποιημένους συνεργάτες που δεσμεύονται να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι να κάνουμε την επένδυση ευκολότερη, ταχύτερη και πιο αξιόπιστη για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαστήκαμε με ξένες επενδυτικές τράπεζες όπως οι πλατφόρμες KBC και SAXOBANK, καθώς και με διαδραστικούς μεσίτες, για να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών επιλογών για αγορά και πώληση μετοχών, ομολόγων, ETF, παραγώγων, εμπορευμάτων και Forex - όχι μόνο στο ελληνικό χρηματιστήριο αλλά σε όλο τον κόσμο.

Κατανοούμε ότι η προσωπική εξυπηρέτηση είναι σημαντική για εσάς, γι' αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε στην επενδυτική διαδικασία και να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει, είτε είστε έμπειρος επενδυτής είτε μόλις ξεκινάτε.

Εκτός από τις επενδυτικές μας υπηρεσίες, παρέχουμε επίσης τραπεζικά και ασφαλιστικά προϊόντα όπως ασφάλειες ζωής και ασφάλειες αυτοκινήτου. Συνεργαζόμαστε σχεδόν με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς για να σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και ολοκληρωμένη κάλυψη.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους επενδυτικούς σας στόχους.

Restly Shape

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μην Διστάσετε να Επικοινωνήσετε Μαζί μας

  Καλέστε μας

  210 7524400 - 402

  Email

  prax@aeed.gr

  Ωράριο Λειτουργίας

  Δευ-Παρ 9:30 - 17:30